Bingo – WinGo – i Stockholm

Vissa saker i livet är alltid förknippade med en särskild känsla. Mitt först besök i en Bingohall var efter en inbjudan från en kärlek. Jag vet inte hur hon plockade upp på Bingo-grejen men hon spelade Bingo och frågade om jag inte ville hänga på.

bingo-WinGo

Hallå, klart jag inte kunde säga nej. 21 år och häftigt förälskad. Klart jag måste springa till Bingohallen där hon satt. Vi träffades på Östra Grevie folkhögskola och Bingohallen var i Malmö.

Vid det tillfället, jag beklagar, men jag hade mer fokus på henne än på Bingo, så jag kan inte säga mer om min första upplevelse av Bingo mer än att det följde min kärlek.

Jag är inte en världsomseglare. Jag har bara nått utanför Europas gränser med några resor till Turkiet och 1 år som bosatt i Egypten, Giza, nere vid pyramiderna. Men jag har flyttat runt mycket och prickat av många länder och städer sedan min första Bingo-upplevelse.

Även Stockholm har varit en plats i mitt liv.

Så låt mig få plocka upp på min erfarenhet från Stockholm och peka ut några bra Bingo platser där.

Vill man spela Bingo i Stockholm så vill man inte förflytta sig över hela staden för att hitta en plats.

Här är vad jag kan rekommendera dig.

Fridhemsplan Bingo

Detta är troligtvis Bingohallarnas lyxställe i Stockholm.

En superfräsch lokal med god mat, kakor och kaffe, och som är öppet på alla dagar med StorBingo, förutom på lördagar.

Hötorget Bingo

Att spela Bingo på Hötorget är att som att födas på nytt. Jo, det öppnades 1971, det var samma år som jag tittade ut i världen.

Högdalen Bingo

På Högdalens Bingo så har du nära till både parkering och tunnelbana. Det är en lite mindre Bingohall, mer personlig, och inte alls fel för din upplevelse av Bingo.

Skärholmen Bingo

Skärholmens centrum är en vacker plats om du fångar det korrekt och inte låter dig luras av temporära tankeintryck. Du kan hitta din Bingo spelplats direkt vid tunnelbanan och njuta av överraskningarna det ger dig, både platsen, och den där spännande känslan som fångade mig vid mitt första Bingo-tillfälle.

Sundbyberg Bingo

Variantbingo eller Storbingo? Jadå, du hittar båda alternativen för Bingo här. Allt på en härlig liten gata i Stockholm som ger dig den där kittlande känslan av att pricka in rätt nummer i en skön miljö. Bingo!

Kärlek och Bingo

Jag hoppas att du fick lite ny inspiration för att spela Bingo. Eller kanske kom ihåg något om varför du själv startade med att spela Bingo.

För mig var det kärlek. Inte till Bingo i sig själv, utan kärlek.

Varje gång jag får den där nummerlappen framför mig, och hör det nummer som kallas ut, så har jag också något mer med mig något i minnet av min första gång i Bingohallen.

Jag hoppas, och önskar, att även du har samma känsla i dig nästa gång du spelar Bingo i Stockholm!

Bingo! Wingo!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Bingo – WinGo – i Stockholm, 4.0 out of 5 based on 1 rating